Voorwaarden / levering

Leveringstermijn:
Zodra de bestelling binnen is, zal ik er alles aan doen om zo snel mogelijk te leveren. Omdat de producten op bestelling worden gemaakt, moet u rekening houden met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. (maar altijd zo snel mogelijk). 

Verzendkosten:
De verzendkosten van een pakje bedragen € 5,50 voor verzending binnen België naar een afhaalpunt en €6,90 naar je thuisadres. Voor Nederland is dit €9,90. Vanaf €85 zijn de verzendkosten gratis, zowel voor België als voor Nederland. Deze verzendkosten worden automatisch bij jouw bestelling gerekend op het einde van het betaalproces. 

Afhalen
U heeft gekozen voor afhalen in Gavere? Als je bestelling klaar is kan je een afspraak inplannen via de link die je via mail krijgt.

Retourneren:
Aangezien alles op bestelling wordt gemaakt kan er helaas niet omgeruild of geretourneerd worden. Indien u twijfels heeft over een bepaalde maat, neem dan zeker eerst even contact op. Ik probeer bij elk artikel telkens de juiste maattabel te plaatsen bij de foto's. Indien er problemen zijn met een geleverde bestelling moet dit binnen de 14 dagen na levering gemeld worden, daarna is Kadoots niet meer verantwoordelijk.

Wasvoorschriften:
Kijk steeds goed naar het label op het bestelde product. Ik wil zeker ook benadrukken dat er niet mag gestreken worden op een bedrukking.

Door een bestelling te plaatsen gaat u automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden/afspraken.